Klantenservice +32 14610096

Microsoft Office Excel 2013 (enkel product code,geen cd)

Beschikbaarheid: Niet voorradig ( wordt verwacht 10 - 15 werkdagen )

€ 127,00

Vragen over dit product ? Of wenst u meer info... - Bel ons 014610096 !

Twijfelt u over compatibiliteit, aarzel niet ons even te contacteren, we helpen u graag !

Microsoft

Altijd persoonlijke service en aanpak !

Meer dan 13 jaar ervaring met high-end pc's !

Korte reactietijd op vragen via mail ! Vragen? Mail ons...

Uw order altijd goed verpakt !
Altijd bevestiging via mail.

Niet alleen een online shop, maar ook een échte winkel ! Meer info...

Beschrijving

Details

Taal
  Nederlands

Type
  Volledige versie

Licentie
  1 apparaat

Systeemeisen
   
Processor vanaf 1000 MHz
Geheugen vanaf 1024 MB
Harddisk Ten minste 3000 MB vrij beschikbaar
Besturingssysteem Windows 8, Windows 7 (32Bit), Windows 7 (64Bit)
Uitvoering 32-bit en 64-bit

Medium
  Alleen licentie, software via download

Nieuwe functies
  Snel aan de slag.
De meeste instellings- en ontwerpwerkzaamheden zijn al uitgevoerd in de sjablonen, zodat u zich op de gegevens kunt concentreren. Wanneer u Excel 2013 opent, ziet u bijvoorbeeld sjablonen voor budgetten, agenda's, formulieren en rapporten.

Directe gegevensanalyse.
Met de nieuwe Lens voor snelle analyse kunt u gegevens in twee stappen of sneller in een grafiek of tabel plaatsen. Bekijk een voorbeeld van uw gegevens met voorwaardelijke opmaak, sparklines of grafieken en maak uw keuze met één klik definitief.

Een volledige kolom snel met gegevens vullen.
Snel aanvullen is een gegevensassistent die uw werk voor u afmaakt. Zodra duidelijk is wat u wilt doen, wordt door Snel aanvullen de rest van de gegevens in één keer aangevuld, op basis van het patroon waardoor deze gegevens worden gekenmerkt.

Een juiste grafiek voor uw gegevens maken.
Met Grafiekaanbevelingen worden in Excel de meest geschikte grafieken aanbevolen voor uw gegevens. U kunt snel in een voorbeeld zien hoe deze gegevens eruitzien in verschillende grafieken en vervolgens eenvoudig de grafiek kiezen die het gewenste inzicht het beste weergeeft. Gebruik deze functie wanneer u voor het eerst een grafiek maakt.

Gegevens in een tabel filteren met behulp van slicers.
Deze functie is geïntroduceerd in Excel 2010 als een interactieve manier om draaitabelgegevens te filteren. Nu kunnen slicers ook worden gebruikt om gegevens te filteren in Excel-tabellen, querytabellen en andere gegevenstabellen. In slicers, die eenvoudiger en sneller in het gebruik zijn, wordt altijd het huidige filter weergegeven, zodat u exact weet naar welke gegevens u kijkt.

Eén werkmap, één venster.
In Excel 2013 heeft elke werkmap een eigen venster, zodat u gemakkelijker met twee werkmappen tegelijk kunt werken. Dit maakt het leven ook eenvoudiger wanneer u gebruik maakt van twee beeldschermen.

Nieuwe Excel-functies
  Bestanden online opslaan en delen/
Het is nu gemakkelijker om via Excel werkmappen op een eigen onlinelocatie op te slaan. Het is ook gemakkelijker geworden om uw werkmappen te delen met andere personen. Het maakt niet uit welk apparaat ze gebruiken of op welke locatie ze zich bevinden, iedereen heeft toegang tot de meest recente versie van een werkmap, en u kunt zelfs tegelijkertijd een spreadsheet samen bewerken.

Werkbladgegevens insluiten in een webpagina.
Als u een deel van uw werkblad wilt delen via het web, kunt u deze eenvoudig insluiten in een webpagina. Andere personen kunnen vervolgens werken met de gegevens in Excel Web App of de gegevens openen in Excel.

Een Excel-werkblad delen in een onlinevergadering.
Het maakt niet uit waar u zich bevindt en of u nu een tablet, pc of een ander apparaat gebruikt, wanneer u Lync hebt geïnstalleerd, kunt u verbinding maken met een werkmap en deze delen tijdens een onlinevergadering.

Opmerkingen
  Licentie voor 1 PC, of notebook

Overige informatie
   
  Een aanrakingsgevoelig apparaat is vereist voor het gebruik van multi-aanrakingsfunctionaliteit. Alle voorzieningen en functies zijn echter altijd beschikbaar via een toetsenbord, muis of ander standaard- of toegankelijk invoerapparaat. Nieuwe aanraakfuncties zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 8

Extra info

Extra info

EAN 0885370473582
Vendor ID 065-07615
Voorraad status Nee
Type versie Licentie
32 / 64 Bit 32- en 64-bits

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Garantie

Minstens 2 jaar carry in garantie

Bij ons krijgt u altijd de fabrieksgarantie, dus dat kan variëren van 2, 3, 5 en 7 jaar tot soms lifetime garantie van de fabrikant !

Notebook en monitor fabrikanten hanteren vaak een ophaal en retour service.