Klantenservice +32 14610096

Storage / NAS

23 artikel(en)

per pagina

 • Synology DS115j ( 1 bay 800 MHz 256MB 1x LAN ) NAS barebone

  Compact, licht van gewicht en energie-zuinig, is de DS115j ideaal voor prijsbewuste thuisgebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudig te gebruiken, maar veelzijdige NAS-server. Maak eenvoudig back-ups van documenten, monitor live feeds van bewakingscamera's, of zet een persoonlijke cloud op om bestanden te delen met vrienden en familie.

  Meer info
 • QNAP TS-212P ( 2 bay 1.6GHz 512MB 1x LAN ) NAS barebone

  De TS-212P is een krachtig en toch gebruiksvriendelijke netwerkopslagcentrum voor het maken van back-ups, synchroniseren, toegang op afstand, en entertainment thuis. Omdat het uw persoonlijke cloud is, blijft u altijd in verbinding met uw bestanden, en zijn deze altijd door u te beheren. Ontdek hoe de TS-212P met QTS 4.0 uw digitale leven makkelijker, eenvoudiger en gebruiksvriendelijker kan maken.

  Meer info
 • Synology DS216se ( 2 bay 800MHz 256MB 1x LAN ) NAS barebone

  De Synology DiskStation DS216se is een budgetvriendelijk NAS-apparaat met 2 sleuven en is ideaal om uw eigen cloud te starten of moeiteloos een volledig uitgeruste bestandsserver op te stellen. Aangedreven door DiskStation Manager biedt de DS216se door haar geïntegreerde toepassingen en handige add-on pakketten mogelijkheden die verder gaan dan die traditionele NAS servers bieden

  Meer info
 • QNAP TS-131 (1 bay, 1.2GHz 512MB 1x LAN) NAS barebone

  De TS-131 is een krachtig maar makkelijk te bedienen netwerkopslagcentrum voor back-up, synchronisatie, toegang op afstand en home entertainment. Met het Notes Station kunt u makkelijk digitale notities maken op uw persoonlijke cloud en deze delen met vrienden en collega’s zonder bijkomende kosten. Aangedreven door een geavanceerde ARM® Cortex® A9 dual-core processor, levert de TS-131 ongelofelijke prestaties als NAS voor thuisgebruik met drie USB 3.0, een eSata poort. Zie hoe TS-131 uw digitale levensstijl kan verrijken.

  Meer info
 • Synology DS115 ( 1 bay 800 MHz 512MB 1x LAN ) NAS barebone

  De DS115 is ontworpen voor thuis en kleine kantoren en is een compacte 1-bay NAS-server die uw digitale leven leuker en productiever maakt. Bied uzelf de mogelijkheid bestanden te delen, streamen en synchroniseren met iedereen die u wilt, waar u ook bent.

  Meer info
 • QNAP TS-231 (2 bay, 1.2GHz 512MB 2x LAN) NAS barebone

  De TS-231 is een krachtig maar makkelijk te bedienen netwerkopslagcentrum voor back-up, synchronisatie, toegang op afstand en home entertainment. Met het Notes Station kunt u makkelijk digitale notities maken op uw persoonlijke cloud en deze delen met vrienden en collega’s zonder bijkomende kosten. Aangedreven door een geavanceerde ARM® Cortex® A9 dual-core processor, levert de TS-231 ongelofelijke prestaties als NAS voor thuisgebruik met drie USB 3.0, een eSata poort en dual LAN poorten. Zie hoe TS-231 uw digitale levensstijl kan verrijken.

  Meer info
 • QNAP TS-431 ( 4 bay 1.2GH 512MB 2x LAN ) NAS barebone

  De TS-431 is een krachtig maar makkelijk te bedienen netwerkopslagcentrum voor back-up, synchronisatie, toegang op afstand en home entertainment. Met het Notes Station kunt u makkelijk digitale notities maken op uw persoonlijke cloud en deze delen met vrienden en collega’s zonder bijkomende kosten. Aangedreven door een geavanceerde ARM® Cortex® A9 dual-core processor, levert de TS-431 ongelofelijke prestaties als NAS voor thuisgebruik met drie USB 3.0, een eSata poort en dual LAN poorten. Zie hoe TS-431 uw digitale levensstijl kan verrijken.

  Meer info
 • Synology DS216play ( 2 bay 1.5GHz 1GB 1x LAN ) NAS barebone

  Complete multimedia ondersteuning met 4K UHD video transcoding

  De DS216play is een NAS met 2 sleuven en 4K Ultra HD videotranscodering, evenals krachtige verwerkingsmogelijkheden. Hierdoor geniet u van High Definition media en worden er geen concessies gedaan aan alle andere aspecten van een volledig uitgeruste NAS.

  Meer info
 • QNAP TS-231+ (2 bay 1.4GHz 1GB 2x LAN) NAS barebone

  De TS-231+ is een krachtig maar makkelijk te bedienen netwerkopslagcentrum voor back-up, synchronisatie, toegang op afstand en home entertainment. Met Notes Station kunt u makkelijk digitale notities maken op uw beveiligde privé cloud en deze delen met vrienden en collega's zonder bijkomende kosten. Aangedreven door een geavanceerde ARM® Cortex® A15 dual-core processor en 1GB RAM, levert de TS-231+ ongelofelijke prestaties als SOHO NAS met drie USB 3.0 en dual LAN poorten. Zie hoe TS-231+ uw werkproductiviteit en digitale levensstijl kan verrijken

  Meer info
 • Synology DS216 ( 2 bay 1.3GHz 512MB 1x LAN ) NAS barebone

  All-in-one, hoogwaardige NAS-server geschikt voor kleine kantoren en afdelingen

  De DS216 omvat een functierijke 2-bay NAS-server, geschikt voor kleinschalige afdelingen en kantooromgevingen. Met een hardware encryptie-apparaat levert de DS216 snelle prestaties en beveiligt het zeer effectief alle gegevens, waardoor de productiviteit wordt verhoogd.

  Meer info
 • Synology DS216+ ( 2 bay 1.6GHz 1GB 1x LAN ) NAS barebone

  Een efficiënte NAS die de beschikbaarheid van gegevens en hoogwaardige videotranscodering verzekert.

  Beschikt over een dual-core CPU met AES-NI hardwarecoderingsengine, ondersteuning voor het Btrfs-bestandssysteem en 4K UHD transcodering, de DS216+ is een high-performance 2-bay NAS-server voor kleine ondernemingen en thuisgebruikers die op zoek zijn naar een efficiënte en veilige opslagoplossing om data te beveiligen en delen, en die van videotranscodering willen profiteren.

  Meer info
 • QNAP TS-251+-2G ( 2 bay 2.0GHz 2GB 2x LAN ) NAS barebone

  Geconfronteerd wordend met een behoefte aan toenemende data-opslag, delen en multimedia-verwerking, kijken meer en meer gebruikers uit naar een NAS systeem met goede prestaties en een aantrekkelijk prijskaartje. De Intel® quad-core TS-251+ biedt een ongekende hoog presterende schaalbare opslagoplossing voor professionele gebruikers. Aangedreven door het intelligente QTS 4.2 besturingssysteem, presteert de TS-251+ als een eenvoudig te gebruiken maar toch krachtige NAS voor databack-up, bestandssynchronisatie, delen, en externe toegang en multimedia-toepassingen, en is ideaal voor gebruikers voor het maken van een beveiligde privé cloud waarmee gebruikers eenvoudig toegang kunnen krijgen tot hun data.  Meer info
 • QNAP HS-251+ ( 2 bay 2.0GHz 2GB 2x LAN) NAS barebone

  De HS-251+, aangedreven door een quad-core Intel® Celeron® 2,0GHz processor, is ontworpen als een stille NAS oplossing waarmee gebruikers kunnen genieten van bestanden en media zonder afleidingen, met een perfecte combinatie voor liefhebbers van home theater en audio die erop uit zijn hun audiovisuele ervaring te maximaliseren en gebruikers die hun systemen constant willen laten draaien zonder achtergrondgeluiden. Gekoppeld met ondersteuning van HDMI connectiviteit voor het afspelen van 1080p video en de mogelijkheid van hardware transcodering is de HS-251+ een ideale partner voor multimedia entertainment. Omdat er geen ventilator aanwezig is, heeft de HS-251+ geen intern bewegende onderdelen voor een betere betrouwbaarheid en blijft hij schoon en stofvrij zelfs na langdurig gebruik. De HS-251+ kan het best gebruikt worden met SSDs of WD® Red™ & Seagate® NAS schijven als een betrouwbare opslagoplossing.

  Meer info
 • QNAP TS-253A-4G ( 2 bay 1.6GHz 4GB 2x LAN ) NAS barebone

  In reactie op het komende tijdperk van Internet of Things (IoT), ondersteunt de TS-253A innovatief het open-source besturingssysteem Linux® als brug voor IoT oplossingen naar andere smart devices. De TS-253A laat gebruikers direct diverse veelzijdige Linux® apps gebruiken, in een combinatie van privé cloudopslag en IoT toepassingen, en professionele ontwikkelaars kunnen IoT toepassingen ontwikkelen en draaien direct op de TS-253A. De veilige, betrouwbare TS-253A is volgepakt met functies die voor bedrijven cruciaal zijn, zoals Volume/LUN Snapshot – waardoor bestanden/mappen teruggezet kunnen worden naar een vorige staat in geval van beschadiging of bestandsverlies. De TS-253A wordt aangedreven door de nieuwste quad-core Intel® Celeron® processor die gebruikers laat genieten van 4K (H.264) video afspeelmogelijkheden en 1080p/4K video real-time transcodering direct vanaf de TS-253A naar een HD/4K beeldscherm.

  Meer info
 • QNAP TS-431+ ( 4 bay 1.4GHz 1GB 2x LAN ) NAS barebone

  De TS-431+ is een krachtig maar makkelijk te bedienen netwerkopslagcentrum voor back-up, synchronisatie, toegang op afstand en home entertainment. Met Notes Station kunt u makkelijk digitale notities maken op uw beveiligde privé cloud en deze delen met vrienden en collega's zonder bijkomende kosten. Aangedreven door een geavanceerde ARM® Cortex® A15 dual-core processor en 1GB RAM, levert de TS-431+ ongelofelijke prestaties als SOHO NAS met drie USB 3.0 en dual LAN poorten. Zie hoe TS-431+ uw werkproductiviteit en digitale levensstijl kan verrijken.

  Meer info
 • Synology DS415play ( 4 bay 1.6GHz 1GB 1x LAN ) NAS barebone

  Het ultieme mediacentrum met een enorme capaciteit

  Geoptimaliseerd voor multimediaverwerking, de DS415play biedt 1080p Full HD-videotranscodering, levert on-demand Full HD-transcodering om een naadloze streamingervaring te garanderen

  Meer info
 • Synology DS416 ( 4 bay 1.4GHz 1GB 2x LAN ) NAS barebone

  Functioneel rijke en krachtige server, geoptimaliseerd voor bedrijven en voor thuisgebruikers

  De Synology DiskStation DS416 is de ideale oplossingen voor SMB's en thuisgebruikers die op zoek zijn naar een robuuste, dichte en veelzijdige server of privé cloud met hoogwaardige prestaties. Door de krachtige hardware-encryptie-engine zorgt de DS416 ervoor dat uw versleutelde data altijd direct beschikbaar blijft

  Meer info
 • QNAP TS-251+-8G ( 2 bay 2.0GHz 8GB 2x LAN ) NAS barebone

  Geconfronteerd wordend met een behoefte aan toenemende data-opslag, delen en multimedia-verwerking, kijken meer en meer gebruikers uit naar een NAS systeem met goede prestaties en een aantrekkelijk prijskaartje. De Intel® quad-core TS-251+ biedt een ongekende hoog presterende schaalbare opslagoplossing voor professionele gebruikers. Aangedreven door het intelligente QTS 4.2 besturingssysteem, presteert de TS-251+ als een eenvoudig te gebruiken maar toch krachtige NAS voor databack-up, bestandssynchronisatie, delen, en externe toegang en multimedia-toepassingen, en is ideaal voor gebruikers voor het maken van een beveiligde privé cloud waarmee gebruikers eenvoudig toegang kunnen krijgen tot hun data.  Meer info
 • QNAP TS-451+-2G ( 4 bay 2.0GHz 2GB 2x LAN ) NAS barebone

  Geconfronteerd wordend met een behoefte aan toenemende data-opslag, delen en multimedia-verwerking, kijken meer en meer gebruikers uit naar een NAS systeem met goede prestaties en een aantrekkelijk prijskaartje. De Intel® quad-core TS-451+ biedt een ongekende hoog presterende schaalbare opslagoplossing voor professionele gebruikers. Aangedreven door het intelligente QTS 4.2 besturingssysteem, presteert de TS-451+ als een eenvoudig te gebruiken maar toch krachtige NAS voor databack-up, bestandssynchronisatie, delen, en externe toegang en multimedia-toepassingen, en is ideaal voor gebruikers voor het maken van een beveiligde privé cloud waarmee gebruikers eenvoudig toegang kunnen krijgen tot hun data.

  Meer info
 • QNAP TS-253A-4G ( 2 bay 1.6GHz 8GB 2x LAN ) NAS barebone

  In reactie op het komende tijdperk van Internet of Things (IoT), ondersteunt de TS-253A innovatief het open-source besturingssysteem Linux® als brug voor IoT oplossingen naar andere smart devices. De TS-253A laat gebruikers direct diverse veelzijdige Linux® apps gebruiken, in een combinatie van privé cloudopslag en IoT toepassingen, en professionele ontwikkelaars kunnen IoT toepassingen ontwikkelen en draaien direct op de TS-253A. De veilige, betrouwbare TS-253A is volgepakt met functies die voor bedrijven cruciaal zijn, zoals Volume/LUN Snapshot – waardoor bestanden/mappen teruggezet kunnen worden naar een vorige staat in geval van beschadiging of bestandsverlies. De TS-253A wordt aangedreven door de nieuwste quad-core Intel® Celeron® processor die gebruikers laat genieten van 4K (H.264) video afspeelmogelijkheden en 1080p/4K video real-time transcodering direct vanaf de TS-253A naar een HD/4K beeldscherm.

  Meer info
 • QNAP TS-451+-8G ( 4 bay 2.0GHz 8GB 2x LAN ) NAS barebone

  Geconfronteerd wordend met een behoefte aan toenemende data-opslag, delen en multimedia-verwerking, kijken meer en meer gebruikers uit naar een NAS systeem met goede prestaties en een aantrekkelijk prijskaartje. De Intel® quad-core TS-451+ biedt een ongekende hoog presterende schaalbare opslagoplossing voor professionele gebruikers. Aangedreven door het intelligente QTS 4.2 besturingssysteem, presteert de TS-451+ als een eenvoudig te gebruiken maar toch krachtige NAS voor databack-up, bestandssynchronisatie, delen, en externe toegang en multimedia-toepassingen, en is ideaal voor gebruikers voor het maken van een beveiligde privé cloud waarmee gebruikers eenvoudig toegang kunnen krijgen tot hun data.

  Meer info
 • Synology DS1515 ( 5 bay 1.4Hz 2GB 4x LAN ) NAS barebone

  De DS1515 is uitgerust met een quadcore-processor, hardware-encryptie-engine en floating-point-eenheid. Het apparaat is een krachtige, uitbreidbare 5-bay NAS die uitstekende overdrachtssnelheden levert. De DS1515 bevat vier Gigabit LAN-poorten met failover en Link Aggregation, plus High Availability en ondersteuning voor lees/schrijfcache van SSD's. Het apparaat is een kosteneffectieve en betrouwbare opslagoplossing voor groeiende behoeften

  Meer info
 • Synology DS1515+ ( 5 bay 2.4Hz 2GB 4x LAN ) NAS barebone

  Met een quad-core processor, hardwarematige encryptie en naadloze software-integratie, is de DS1515+ een krachtige en makkelijk uit te breiden NAS-server met ongekende prestaties en snelle dataversleuteling. De DS1515+ is schaalbaar en kan worden uitgerust met maximaal 6GB DDR3 RAM. In combinatie met twee DX513 uitbreidingsunits bedraagt de maximale ruwe opslagcapaciteit 90TB

  Meer info

23 artikel(en)

per pagina