Thermaltake Commander FP – 10 Port Hub voor PWM Fans Vorige Thermaltake Commander FP – 10 Port Hub voor PWM Fans

Corsair iCUE Commander PRO Smart RGB Lighting and Fan Speed Controller

€ 70,00
Niet voorradig ( wordt verwacht 10 - 30 werkdagen ) Niet voorradig ( wordt verwacht 10 - 30 werkdagen )
SKU
COR-CL-9011110-WW

De CORSAIR iCUE Commander PRO verandert de behuizing van uw pc in een slimme behuizing, met behulp van CORSAIR iCUE-software voor verbluffende aanpassing van RGB-verlichting, nauwkeurige ventilatorsnelheid en nauwkeurige temperatuurbewaking, allemaal vanaf één apparaat.

Vragen over dit product ? Of wenst u meer info... - Bel ons 014610096 !
Twijfelt u over compatibiliteit, gelieve ons even te contacteren, we helpen u graag verder !

De CORSAIR Commander PRO geeft u een ongeëvenaarde controle over de prestaties van uw systeem en RGB-verlichting. Krijg diepgaand inzicht in uw systeemtemperaturen in realtime en stel intelligente ventilatorcurven in om de snelheden automatisch aan te passen aan de eisen van uw systeem.

Creëer, pas aan en synchroniseer verbluffende RGB-lichteffecten wanneer u CORSAIR RGB-ventilatoren en verlichtingsstrips aansluit voor een verbluffende systeembrede lichtshow. Aangedreven door CORSAIR iCUE-software, is de CORSAIR Commander PRO alles wat je nodig hebt om van je case een slimme case te maken.

De CORSAIR Commander PRO bestuurt maximaal zes behuizingsventilatoren en twee RGB-verlichtingskanalen, met vier herpositioneerbare temperatuursensoren en twee USB 2.0 interne headers.

Regelt tot 6x 3-pins DC- of 4-pins PWM-ventilatoren, inclusief de mogelijkheid om in een Zero-RPM-ventilatormodus te draaien voor totale stilte.

Met twee USB 2.0 interne headers kunt u gemakkelijk interne USB-apparaten aansluiten, zoals iCUE-compatibele voedingen, vloeibare CPU-koelers of USB-poorten op het voorpaneel van het moederbord.

Afmetingen: 133 mm B x 69 mm L x 15,5 mm H, het lage ontwerp van de Commander PRO en de meegeleverde zelfklevende achterkant maken het gemakkelijk om achter uw moederbord of op een plat oppervlak in uw behuizing te installeren.

Meer informatie
EAN 0843591094344
Vendor ID CL-9011110-WW
Minstens 2 jaar carry in garantie

Bij ons krijgt u altijd de fabrieksgarantie, dat kan variëren van 2, 3, 5 tot 10 jaar of soms lifetime* garantie van de fabrikant !

Notebook en monitor fabrikanten hanteren vaak een ophaal en retour service.

Bewaar altijd de verpakking van het product, op die manier gaat de afhandeling vele malen sneller!
En bent u niet verantwoordelijk voor enige transportschade wegens ondeugdelijke verpakking.

 

* Lifetime = Zo lang het product gefabriceerd wordt bij de fabrikant.

To Top