Abonneren op RSS-feed

Randapparatuur

18 artikel(en)

per pagina

 • Iiyama G-Master Black Hawk G2730HSU-B1

  Het maakt niet uit of je een newbie bent of een geharde veteraan, de 27 inch de Black Hawk G-MASTER G2730HSU is voor iedere gamer de perfecte partner. Met zijn Full HD beeld en een 75Hz refresh rate sta je er nooit alleen voor. Gewapend met de Black Tuner functie, Freesync technologie en zijn super snelle 1ms reactietijd zorgt de Black Hawk ervoor dat je geen detail over het hoofd ziet en je op iedere situatie direct kan inspelen, zelfs in meest donkere games.
  De Black Hack wordt standaard geleverd met drie ingangpoorten (VGA, HDMI en DisplayPort), luidsprekers, hoofdtelefoonaansluiting en een USB hub. Houd je hoofd koel, behoud controle en get in the game!

  Meer info
 • Iiyama ProLite XB2783HSU-B3

  High-end 27" LCD-monitor met AMVA+ Panel-technologie, triple inputs en hoogte verstelbaar

  De 27” LCD, de XB2783HSU is voorzien van het Full HD (1920x1080) AMVA+ panel met LED backlights. Dit snelle 24bit-panel biedt onovertroffen “true-colour” kleurweergave onder extreme inkijkhoek. Met een zeer hoog 3000:1 (!) statisch-contrast worden nu zelfs de kleinste details en nuances zichtbaar. Hierdoor is deze monitor uitermate geschikt voor DTP, webdesign en fotografie. Tevens is de XB2783HSU uitgerust met een in hoogte verstelbare voet met Pivot funktie (roteerbaar), waardoor het ook een uitstekende keuze is voor de Educatieve, Corporate and Financiële Markt.

  Meer info
 • Iiyama ProLite XUB2790HS-B1

  De ProLite XUB2790HS is een 27” LED LCD in Full HD en maakt gebruik van de IPS techniek. Deze superieure IPS panel techniek biedt een zeer consistente kleurweergave vanuit diverse inkijkhoeken. De XUB2790HS heeft daarnaast ook een snel 5ms panel en 5.000.000:1 ACR contrast voor een heldere en levendige beeldweergave. Tevens is deze 27" uitgerust met een in hoogte verstelbare voet met Pivot funktie (roteerbaar). ProLite XUB2790HS is de perfecte monitor voor de veeleisende gebruiker en voor o.a. multi monitor Digtal Signage en officetoepassingen.

  Meer info
 • Asus VX279Q

  Superior Image Quality Meets Frameless Elegant Design

  • Full HD AH-IPS LED display with 178° wide-view angle in frameless design for edge-to-edge brilliance
  • Featuring DisplayPort, D-Sub, and HDMI/MHL ports for multi device connections
  • Ultra-slim, ergonomic design with sturdy sundial-inspired stand
  Meer info
 • Asus VS278Q

  Superior Image Quality Meets Classic Elegant Design

  Delicate touches make a monitor truly great, VS278Q Full HD LED monitor, with extremely quick 1ms response time, 80,000,000:1 high contrast ratio, DisplayPort and dual HDMI interfaces, is optimized for the finest image and color quality. This approach extends to the sturdy stand and slim profile without compromising style in ensuring stability and durability.

  Meer info
 • Iiyama ProLite X2788QS-B1

  27” WQHD monitor met veel beeldinformatie en werkruimte op het scherm

  Spendeert u de meeste tijd van uw werkdag aan het steeds wisselen van verschillende programma’s en vensters en is er gewoon nooit genoeg ruimte op het scherm? Is het antwoord ja – dan bent u op de goede plek. De 27” X2788QS biedt met WQHD resolutie (2560 x 1440) bijna 77% meer beeldinformatie en werkruimte dan een Full HD monitor. Probleem opgelost. Bovendien maakt de monitor gebruik van superieure IPS-technologie wat zorgt voor zeer consistente kleurweergave met grote inkijkhoeken en hoog contrast. Daardoor is deze monitor uitstekend geschikt voor fotografische doeleinden en web design. De X2788QS zal u niet teleurstellen.

  Op zoek naar een monitor met een in hoogte verstelbare voet, overweeg dan ProLite XB2788QS.

  Meer info
 • Iiyama G-Master "Red Eagle" GB2788HS-B2

  De 27” G-MASTER GB2788HS, ook bekend als RED EAGLE, biedt veeleisende gamers het absolute voordeel bij het nemen van doorslaggevende split-second beslissingen. Met een zinderende 1ms reactietijd voor ultra vloeiende overgangen zonder ghosting. Bewapend met FreeSync techniek en 144Hz refresh rate, beleven gamers een vloeiende en stotterloze spelervaring. De helderheid in donkere scenes wordt met de Black Tuner instelling eenvoudig aangepast. Verder beschikt het scherm over drie signaalingangen (DVI/HDMI/DisplayPort), een hoofdtelefoon-aansluiting en ingebouwde speakers. De GB2788HS G-MASTER is het ideale scherm voor de veeleisende gamer die alleen genoegen neemt met de beste specificaties.

  Meer info
 • Iiyama ProLite B2783QSU-B1

  De ProLite B2783QSU LED backlit monitor brengt de wereld van Business en Gaming tezamen. Door zijn QHD resolutie (2560x1440) biedt deze monitor accurate kleurweergave en kleur-consistent beeld en heeft daarnaast een hoog contrast, grote kijkhoeken en een snelle reactietijd van 1ms.  De ergonomische in hoogte verstelbare monitorvoet (13cm!) heeft een pivot-functie (roteren van landscape/portrait) en is tevens zwenkbaar (links/rechts). Zeer geschikt voor inzet waar flexibiliteit en ergonomie hoog in het vaandel staan. Ook ondersteund deze monitor FreeSync™, waardoor gamers een vloeiende en stotterloze spelervaring kunnen beleven. De drie signaalingangen (DVI/HDMI/DisplayPort) en USB HUB verzekeren compatibiliteit met uw desktop PC of laptop.

  Meer info
 • Asus MX279H

  Beauty Beyond Boundaries: 
  Full HD AH-IPS LED-backlit and Frameless Monitor

  Meer info
 • Iiyama G-Master Silver Crow GB2730QSU-B1

  De 27” G-MASTER GB2730QSU, ook bekend als SILVER CROW, opent een geheel nieuw niveau van game ervaringen. De WQHD 2560x1440 resolutie geeft 77% meer ruimte op het scherm dan een standaard 1920x1080 Full HD monitor, waardoor er meer informatie getoond wordt zonder verlies van details. Niets zal aan de aandacht ontsnappen! De helderheid in donkere scenes wordt met de Black Tuner instelling eenvoudig aangepast. Toegang tot vijf vooraf gedefineerde gaming modes en drie modes kunnen naar eigen voorkeur worden ingesteld. Een zinderende 1ms reactietijd en FreeSync zorgen voor ultra vloeiende overgangen zonder ghosting. De GB2730QSU is het ideale scherm voor veeleisende gamers.

  Meer info
 • Asus VK278Q

  True-to-life Pictures Powered by LED

  Embedded digital HDMI and DisplayPort inputs, VK278Q with Integrated Webcam Interface enables the most advanced graphic cards/ computers connection.
  Meer info
 • Asus VN279QLB

  178° Ultra Wide View Meets a Super Narrow Frame and Ergonomic Design

  • Ideal for a multi-screen solution with a super narrow frame and an ergonomic stand
  • Best for work and play with Full HD 1080p visual quality and 178° ultra wide viewing angle AMVA+ panel
  • ASUS VividPixel Technology for crystal-clear and detail-oriented enjoyment
  • MHL (Mobile High-Definition Link) function for Enhanced Viewing from Mobile to Monitor
  • Ergonomic design for tilt, pivot, swivel and height adjustments ensure a comfortable viewing experience
  Meer info
 • Iiyama ProLite XUB2792QSU-B1

  High-end 27” WQHD monitor met ultra vlakke voorkant

  De Prolite XUB2792QSU is een stijlvolle 27” LED LCD in Full HD en maakt gebruikt van IPS panel technologie. Deze superieure panel techniek biedt een zeer consistente kleurweergave vanuit elke inkijkhoek. Hoog contrast en helderheid bieden uitstekende prestaties voor fotografische vormgeving en webdesign doeleinden. De WQHD 2560x1440 resolutie biedt bijna 77% méér beeldinformatie en werkruimte dan een Full HD monitor. De ProLite XUB2792HSU is de perfecte monitor voor de veeleisende gebruiker die alleen genoegen neemt met de hoogste specificaties en een hedendaagse vormgeving. Een zeer goede keuze voor o.a. multi monitor set-up, Digital Signage en Office toepassingen.

  Meer info
 • Asus PB278QR

  Precision to the Finest Detail: 
  Professional 27” 16:9 2560 x 1440 WQHD LED-backlit Monitor

  • Impeccable lifelike visuals with 27” 16:9 2560 x 1440 with 100% sRGB 
   178° wide-viewing angle
  • Extensive connectivity with native WQHD content support with HDMI, DisplayPort, and Dual-link DVI. Picture-in-picture and Picture-by-picture support.
  • ASUS-exclusive QuickFit Virtual Scale and Splendid Video Intelligence Technology for true ‘what you see is what you get’
  • Ergonomic tilt, swivel, pivot, and height adjustment plus smart cable management
  Meer info
 • Asus MG279Q

  MG279Q IPS-technologie & 144Hz gaming-monitor

  • 27" WQHD-scherm met 2560 x 1440 resolutie en IPS-technologie biedt brede kijkhoeken en scherpe, levendige beelden
  • 144Hz verversingsfrequentie en AMD FreeSync™ technologie voor naadloze beelden en vlotte gameplay
  • ASUS-exclusieve Ultra-Low Blue Light, Flicker-Free, GamePlus en GameVisual technologieën zorgen voor een comfortabele gaming-ervaring
  • Ergonomisch ontworpen voet met volledige kantel-, draai-, pivot- en hoogteaanpassingen voor een comfortabele kijkpositie
  Meer info
 • Asus PA279Q

  True Color, Absolute Fidelity: Professional 27” Pre-calibrated AH-IPS 16:9 2560 x 1440 WQHD LED-backlit Monitor

  • Factory pre-calibrated for unmated color accuracy (∆E< 2) with 99% Adobe RGB, 100% sRGB, and 120% NTSC
  • Professional 27-inch AH-IPS display with 2560 x 1440 WQHD resolution and 109 pixels per inch for greater image detail
  • DisplayPort input, Daisy-chain DisplayPort output, HDMI, and Dual-link DVI; along with six USB 3.0 ports and a 9-in-1 card reader
  • Ergonomic tilt, swivel, pivot, and height adjustment for a comfortable viewing angle
  Meer info

18 artikel(en)

per pagina