Abonneren op RSS-feed

Randapparatuur

Artikelen 1 tot 25 van 30 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Iiyama ProLite E2483HS-B3

  iiyama’s 24” LED LCD-monitor, de ProLite E2483HS, is voorzien van een snel 1ms Full-HD panel met groot contrast (80mln:1 ACR) voor zeer helder, contrast-rijk en kleurecht beeld. De Triple-Input (VGA, HDMI, DisplayPort) zorgt voor probleemloze aansluiting t.b.v. de meest recente grafische kaarten, notebooks en ander rand-apparatuur. Deze E2483HS is tevens uitgerust met ingebouwde high-quality stereo speakers en is Energy Star en TCO gecertificeerd. 

  Meer info
 • Iiyama ProLite E2482HD-B1

  De ProLite E2482HD is een uitstekende 24” Full HD LED-backlit monitor met een 1920 x 1080p resolutie. De reactietijd van slechts 5ms en een Advanced Contrast Ratio van >12 000 000:1, garanderen een heldere en levendige beeldkwaliteit met hoog contrast. De E2482HD is Energy Star gecertificeerd. Deze monitor is een betrouwbare oplossing voor zowel zakelijk als prive-gebruik.

  Meer info
 • Iiyama ProLite X2481HS-B1

  Met zijn smalle niet uitstekende rand is deze 24” monitor met LED-achtergrond verlichting en FHD 1920x1080 resolutie de ideale monitor voor een multi-monitor opstelling. De monitor is voorzien van VA panel met LED backlights, dat een natuurlijk en kleur-consistent beeld, hoog contrast en grote kijkhoeken garandeert. De monitor voldoet aan de strengste milieu eisen op het gebied van energiebesparing en materiaal gebruik. Het snelle panel maakt de X2481HS inzetbaar voor al uw office- en multimedia toepassingen.

  Meer info
 • Asus VS247NR

  Superior Image Quality Meets Classic Elegant Design

  Superior Image Quality Meets Classic Elegant Design Delicate touches make a monitor truly great, VS247NR Full HD LED monitor, with 50,000,000:1 high contrast ratio and HDCP support, is optimized for the finest image and color quality. This approach extends to the sturdy stand and slim profile without compromising style in ensuring stability and durability.

  Meer info
 • Asus VS247HR

  Superior Image Quality Meets Classic Elegant Design

  Delicate touches make a monitor truly great, VS247HR Full HD LED monitor, with 50,000,000:1 high contrast ratio and HDMI interface, is optimized for the finest image and color quality. This approach extends to the sturdy stand and slim profile without compromising style in ensuring stability and durability.

  Meer info
 • Iiyama ProLite XU2492HSU-B1

  De ProLite XU2492HSU is een 24” Full HD monitor en maakt gebruik van IPS panel technologie. Deze superieure IPS panel techniek biedt een zeer consistente kleurweergave vanuit elke inkijkhoek. De drie sinaalingangen (VGA/ HDMI/ DisplayPort) en USB HUB verzekeren compatibiliteit met iedere desktop PC of laptop. De ProLite XU2492HSU is de perfecte monitor voor de veeleisende gebruiker die alleen genoegen neemt met de hoogste specificaties en een hedendaagse vormgeving. Zeer geschikt voor o.a. multi monitor set-up, Digital Signage en Office toepassingen.

  Meer info
 • Asus VP247T

  ASUS VP247T Gaming Monitor - 23.6" FHD (1920x1080) , 1ms, Low Blue Light, Flicker Free

  • 23.6” Full HD monitor with 1ms (GTG) quick response time to eliminate ghosting and tracers for more fluid video playback
  • ASUS-exclusive GamePlus provides Crosshair and Timer function for better gaming experience
  • The TÜV Rheinland-certified ASUS Flicker-Free and Low Blue Light technologies
  • Extensive connectivity including DVI-D and D-sub ports. Plus 1.5-Watt stereo speakers
  Meer info
 • Iiyama ProLite B2480HS-B2

  Met zijn slanke mat afgewerkte behuizing en vele signaalingangen is dit de ideale 24” monitor voor zowel de zakelijke als particuliere gebruiker. De LED-achtergrond verlichting, FHD 1920x1080 resolutie en snelle 1ms reactietijd maken de B2480HS breed inzetbaar en ideaal voor al uw office- en multimedia toepassingen. De monitor voldoet aan de strengste milieu eisen op het gebied van energiebesparing en materiaal gebruik. De B2480HS heeft een 13cm in hoogte verstelbare voet met pivot functie en geïntegreerde speakers.

  Meer info
 • Iiyama ProLite XB2481HS-B1

  Met zijn smalle niet uitstekende rand is deze 24” monitor met LED-achtergrond verlichting en FHD 1920x1080 resolutie de ideale monitor voor een multi-monitor opstelling. De monitor is voorzien van VA panel met LED backlights, dat een natuurlijk en kleurconsistent beeld, hoog contrast en grote kijkhoeken garandeert. Het snelle panel maakt de XB2481HS inzetbaar voor al uw office en multimedia toepassingen. De monitor voldoet aan de strengste milieu eisen op het gebied van energiebesparing en materiaal gebruik. De XB2481HS heeft tevens een 13cm in hoogte verstelbare voet met pivot functie en geïntegreerde speakers.

  Meer info
 • Iiyama ProLite B2483HS-B3

  Een betrouwbare partner voor uw zakelijke- en privé-werkzaamheden

  iiyama’s 24” LED LCD-monitor, de ProLite B2483HS, is voorzien van een snel 1ms Full-HD panel met groot contrast (80mln:1 ACR) voor zeer helder, contrastrijk en kleurecht beeld. De Triple Input (VGA, HDMI, DispayPort) zorgt voor een probleemloze aansluiting t.b.v. de meest recente grafische kaarten, notebooks en ander randapparatuur. Deze B2483HS is tevens uitgerust met ingebouwde high-quality stereo speakers en is Energy Star en TCO gecertificeerd. Voorzien van een in hoogte verstelbare voet met Pivot functie (roteerbaar), is ProLite B2483HS een uitstekende keuze voor de Educatieve, Corporate and Financiële Markt.

   

  Meer info
 • Iiyama ProLite XB2483HSU-B3

  De 24” LCD, de XB2483HSU-B3 is voorzien van het Full HD (1920x1080) AMVA panel met LED backlights. Dit snelle 24bit-panel biedt onovertroffen “true-colour” kleurweergave onder extreme inkijkhoek. Met een zeer hoog 3000:1 (!) statisch-contrast worden nu zelfs de kleinste details en nuances zichtbaar. Hierdoor is deze monitor uitermate geschikt voor DTP, webdesign en fotografie. Tevens is de XB2483HSU-B3 uitgerust met een in hoogte verstelbare voet met Pivot funktie (roteerbaar), waardoor het ook een uitstekende keuze is voor de Educatieve, Corporate and Financiële Markt.

  Meer info
 • Iiyama ProLite B2483HSU-B1DP

  iiyama’s 24” LED LCD monitor, de ProLite B2483HSU, is voorzien van een snel 1ms Full HD panel met groot contrast (12mln:1 ACR) voor zeer helder, contrastrijk en kleurecht beeld. De Triple Input (incl. DisplayPort) zorgt voor probleemloze aansluiting t.b.v. de meest recente grafische kaarten, notebooks en ander randapparatuur. Deze B2483HSU is tevens uitgerust met ingebouwde high quality stereo speakers en is Energy Star en TCO gecertificeerd. Voorzien van een in hoogte verstelbare voet met Pivot functie (roteerbaar), is ProLite B2483HSU een uitstekende keuze voor de Educatieve, Corporate and Financiële Markt.

  Meer info
 • Iiyama ProLite XB2472HSUC-B1

  24” monitor met geïntegreerde webcam en microfoon

  De XB2472HSUC is een high-end desktop monitor voor veeleisende gebruikers die op zoek zijn naar een hoog kwaliteit scherm dat naadloze compatiliteit met elke video of web conferencing toepassing biedt. Het VA panel met LED backlights garandeert een natuurlijk en kleur-consistent beeld, hoog contrast en grote kijkhoeken. Het aanpassen van de hoeveelheid blauw licht via de blue light reducer functie kan vermoeidheid van de ogen verminderen en een meer comfortabele kijkervaring bieden. Deze monitor is uitgerust met een in hoogte verstelbare voet met pivot functie (roteerbaar). Door zijn veelzijdige aansluitmogelijkheden (VGA, DVI, DisplayPort en USB HUB), wordt compatibiliteit met andere randapparatuur gewaarborgd. De XB2472HSUC is een uitstekende keuze voor de Educatieve, Corporate en Financiële markt.

  Meer info
 • Asus VS248HR

  ASUS VS248HR Gaming Monitor - 24" FHD (1920x1080) , 1ms, HDMI

  Delicate details maken een monitor pas echt geweldig. De VS248H Full HD LED-monitor, met 50.000.000:1 hoge contrast ratio en HDMI-interface, is geoptimaliseerd voor de beste beeld- en kleurkwaliteit. Deze aanpak is ook terug te vinden in de stevige voet en het slanke profiel, dat stabiliteit en duurzaamheid garandeert zonder dat dit ten koste gaat van de stijl.
  Meer info
 • Iiyama ProLite XUB2492HSU-B1

  De Prolite XUB2492HSU is een stijlvolle 24” LED LCD in Full HD en maakt gebruikt van IPS panel technologie. Deze superieure panel techniek biedt een zeer consistente kleurweergave vanuit elke inkijkhoek. Hoog contrast en helderheid bieden uitstekende prestaties voor fotografische vormgeving en webdesign doeleinden. Tevens is deze 24” uitgerust met een in hoogte verstelbare voet met pivot functie (roteerbaar). De ProLite XU2492HSU is de perfecte monitor voor de veeleisende gebruiker die alleen genoegen neemt met de hoogste specificaties en een hedendaagse vormgeving. Een zeer goede keuze voor o.a. multi monitor set-up, Digital Signage en Office toepassingen.

  Meer info
 • Asus VN247HA

  ASUS VN247HA Eye Care Monitor - 24 inch (23.6 inch viewable), Full HD, Frameless, Flicker-free

  • Ideal for a multi-screen solution with a super narrow frame
  • Best for work and play with Full HD 1080p visual quality and rich connectivity including dual HDMI and D-sub inputs
  • Wide viewing angle promises no color shifting viewing experience
  • ASUS Eye Care monitors feature TÜV Rheinland-certified Flicker-free technology to ensure a comfortable viewing experience
  Meer info
 • Asus VX248H

  Superior Image Quality Meets Ultra-Slim Elegant Design

  Delicate touches make a monitor truly great, VX248H Full HD LED monitor, with extremely quick 1ms response time, 80,000,000:1 high contrast ratio and HDMI interfaces, is optimized for the finest image and color quality. This approach extends to the sturdy sundial-inspired design stand and ultra-slim profile without compromising style in ensuring stability and durability.

  Meer info
 • Asus VK248H

  Full HD 1080p Visual Enjoyment Together with Integrated Webcam and HDMI Interface

  • Full HD LED backlight panel with 50,000,000:1 high contrast ratio, 2ms response time and HDMI input
  • Built-in HD webcam for real-time video communication
  • QuickFit Virtual Scale instantly boosts design efficiency by providing real-size document, photo and grid on screen
  Meer info
 • Asus BE249QLB

  ASUS BE249QLB Business Monitor - 23.8'' FHD (1920x1080), IPS, Mini-PC Mount Kit, Flicker free, Low Blue Light, Ergonomische voet

  • In-plane Switching paneel met brede kijkhoeken en LED-achtergrondverlichting voor kwalitatieve beelden
  • Uitgebreide connectiviteitsopties met DisplayPort, DVI-D, D-sub, Audio-in, hoofdtelefoonaansluiting plus USB 2.0-poorten voor de meeste flexibiliteit
  • Geavanceerde Eye Care-functie met Blue Light-filter & Flicker Free-technologie
  • Ergonomisch ontwerp met kantel-, draai-, pivot- en hoogte-instelling voor een comfortabele kijkervaring
  Meer info
 • Iiyama ProLite X2485WS-B3

  De ProLite X2485WS is een 24” monitor met hoog contrast en perfecte kleurweergave. Dankzij de beeldverhouding van 16:10 met 1920x1200 resolutie heeft deze monitor net iets meer werkoppervlak waardoor uw applicaties nog beter tot hun recht komen. De monitor heeft 3 signaalingangen (VGA / DVI / DisplayPort) en een hoofdtelefoon aansluiting. De monitor is geschikt voor alle denkbare toepassingen, zoals CAD/CAM, DTP en Gaming.

  Meer info
 • Iiyama ProLite XB2485WSU-B3

  Hoogwaardige IPS LED panel technologie met 1920x1200 resolutieDe ProLite XB2485WSU is een 24” monitor met hoog contrast en perfecte kleurweergave. Dankzij de beeldverhouding van 16:10 met 1920x1200 resolutie heeft deze monitor net iets meer werkoppervlak waardoor uw applicaties nog beter tot hun recht komen. De monitor heeft 3 signaalingangen (VGA / DVI / DisplayPort) een hoofdtelefoon aansluiting en USB-HUB met 4 uitgangen. De monitor ergonomische 11cm in hoogte verstelbare voet met pivot functie. De monitor is geschikt voor alle denkbare toepassingen, zoals CAD/CAM, DTP en Gaming.

  Meer info
 • Asus VG248QE

  ASUS VG248QE Gaming Monitor -24'' FHD (1920x1080) , 1ms, tot 144Hz, 3D Vision Ready

  · Ultravloeiende actie met 144HZ snelle verversingssnelheid en 1ms (GTG) reactietijd
  · Full HD 1920x1080, 80.000.000:1 ASUS Smart Contrast Ratio en 350cd/m² helderheid voor levensechte beelden
  · Een comfortabele kijkervaring met ergonomisch kantelen, draaien, pivot en in hoogte verstellen
  · Met DisplayPort, Dual-link DVI-D en HDMI-poorten voor aansluiten van meerdere apparaten
  · Ingebouwde 2W stereospeakers voor een meeslepende home entertainment-ervaring

  Meer info
 • Iiyama G-Master "Red Eagle" GB2488HSU-B3

  De 24” G-MASTER GB2488HSU, ook bekend als RED EAGLE, biedt veeleisende gamers het absolute voordeel bij het nemen van doorslaggevende split-second beslissingen. Met een zinderende 1ms reactietijd en ultra vloeiende overgangen, verbetert het eenvoudig prestaties. Bewapend met FreeSync™ techniek en 144Hz refresh rate, beleven gamers een vloeiende en stotterloze spelervaring. De helderheid in donkere scenes wordt met de Black Tuner instelling eenvoudig aangepast. Verder beschikt het scherm over een ingebouwde USB3.0-hub, een hoofdtelefoon-aansluiting en ingebouwde speakers. De GB2488HSU G-MASTER is het ideale scherm voor de veeleisende gamer die alleen genoegen neemt met de beste specificaties

  Meer info
 • Asus VX24AH

  ASUS VX24AH Ultra-low Blue Light Monitor - 23.8" 2K WQHD (2560x1440), IPS, Frameloos, Flicker free

  • Impeccable lifelike visuals with 24” 16:9 2560 x 1440 with 100% sRGB  178° wide-viewing angle

  • Extensive connectivity with native WQHD content support with dual HDMI and VGA
  • ASUS-exclusive QuickFit Virtual Scale and SplendidPlus Video Intelligence Technology for true ‘what you see is what you get’
  • ASUS Eye care technology with flicker free & low blue light for less eye fatigue
  Meer info

Artikelen 1 tot 25 van 30 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2