Over Bytesatwork.be

Opgestart in 2001 met een missie om onze klanten de allernieuwste hardware via het internet aan te bieden met interessante prijzen.
Met een zeer grote passie zetten we dit anno 2020 door met een vernieuwde website.
We hebben enorm veel aandacht besteed aan deze website, waar snel en gemakkelijk het juiste product vinden centraal staat !  

De juiste prijs, groot aanbod en snel leveren...

Dankzij onze lange samenwerking met onze leveranciers zijn we in staat om zeer snel de aller nieuwste hardware in onze webwinkel aan te bieden.
Door gebruik te maken van een kleine eigen voorraad en de voorraad van de leverancier kunnen we de laagste prijzen garanderen en vlot leveren.

Door niet groot in te kopen kunnen we altijd scherpe prijzen aanbieden en inspringen op de snel bewegende markt van hardware. We blijven zo nooit met verouderde onderdelen in onze stock zitten en als de groothandels hun stock gaan leegverkopen geniet je meteen van deze kortingen mee, zo hoeven we geen verlies in producten door te rekenen en betaal je alleen de laagst mogelijke prijs.

 

Klantvriendelijkheid, persoonlijke aanpak en service, service en .... service!

Bij ons ben je geen nummer, alle orders, groot of klein worden met de grootste zorg verwerkt en afgehandeld. We zullen je altijd persoonlijk te woord staan via mail, telefoon of in de winkel zelf.
Mocht er toch een probleem zijn met een product dan kan je op 2 oren slapen, wij zorgen dat alles in orde komt, we werken alles via de distributeur of fabrikant af en zorgen dat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt ! 

Graag helpen wij je verder met onze grootse passie voor hardware en pc´s...

Het Bytesatwork team...

To Top